Välkommen till Mosjöns Camping


- stugor och camping i Örnsköldsvik, Höga Kusten


FÖR ATT KOMMA I KONTAKT MED OSS RING 0663 200 89
Fabrikstopp (factorystop) 


För bokning av stugor och camping under fabrikstoppen vänligen kontakta oss på info@mosjonscamping.se

For booking of cabins and camping during the factory stop, please contact us at info@mosjonscamping.seNärhet till både stadsliv och Höga Kustens natur

Mosjöns camping hittar du 18 km norr om Örnsköldsvik i ett naturskönt område alldeles intill Mosjön. Närheten till både Höga Kustens natur och en trevlig stadskärna gör att du ges möjlighet till båda delarna när du besöker oss.


Naturskönt läge

Läget vid sjön ger fina möjligheter till bad och till att fiska i Mosjön.

Runt sjön finns även vindskydd och grillplatser dit man kan ta sig för en trevlig stund.


Både stugor och husvagnar

Vi erbjuder stugor av olika storlekar och standard för uthyrning. Våra husvagnsplatser har utsikt över det badvänliga vattnet i Mosjön. Hos oss finns butik där du kan inhandla de viktigaste förnödenheterna. Här finner du även en restaurang där du kan få dig enklare förtäring när semestrandet tagit ut sin rätt och hungern börjat göra sig påmind.


Skoj på campingen

På campingområdet finns även en 18-håls minigolfbana där ni kan hålla familjemästerskap i vem som är den skickligaste puttaren.

För de som är lite yngre så finns här också en riktig favorit, nämligen en hoppmatta. En perfekt aktivitet då det både är roligt för barnen, ger er tid att slutföra golfrundan och med lite tur så har en del av barnens överskottsenergi försvunnit lagom till läggdags.

 

Öppettider

 

Camping: 1/6-31/8

Stugby: Året runt

Reception:

Säsong (1/6-31/8 ): 10:00-20:00

Extra öppet 1/7-31/7: 09:00-21:00

Telefon: +46 (0)663-200 89

 

 

ÄVEN I ÅR! - Fritt trådlöst internet