Boka boende på Mosjöns Camping, Örnsköldsvik, Höga Kusten

Mosjöns Camping och Stugby har totalt 20 stugor av olika standard. Här finns alltså även massor med plats även för dig som inte kommer med husbil eller husvagn. Att bo i stuga är utan tvivel ett minst lika mysigt alternativ!


 

Du kan göra din bokning online eller ring oss på:

Telefon: +46(0)663-200 89

 


De olika stugorna

Stuga 35kvm är en självhushållsstuga för plats för fem. Stugan har golvvärme, dusch, toalett, kök, spis ugn, tv, Micro och kylskåp. Den har ett sovrum med våningssäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa. Parkering finns utanför stugan. Renoverades 2014.


Mellanstuga 22kvm är en stuga med plats för fyra. Renoverades 2015. Stugan har ett litet kök med rinnande vatten (varmvatten). Kylskåp med frysfack. Två spisplattor och Micro. Ett sovrum med en våningssäng. Ett allrum med TV och bäddsoffa där också köksbordet finns. Toalett och dusch nyttjar du i servicehuset som ligger ca 100m bort.


Övernattningsstugorna är 10kvm och blev renoverade till säsongen 2011. De har två våningsängar och ett litet bord med stolar. Toalett och dusch samt kök finns att tillgå i servicehuset som ligger ett stenkast bort. Bilen går att parkera utanför stugan.

Välkommen!